Yeni Birlik Yerel Haberler Elazığ'da zabıtayı gören dilenci bir anda iyileşti! O anlar kamerada

Elazığ'da zabıtayı gören dilenci bir anda iyileşti! O anlar kamerada

Elazığ'da cuma namazı çıkışı düzenlenen denetimde zabıtayı karşısında gören dilencinin "belim ağrıyor" bahanesi saniyeler içinde mucizevi bir kaçışa dönüştü.

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde vatandaşların manevi duygularını istismar eden şahıslara karşı denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Özellikle cuma namazı sonrasında ibadethanelerin çevresinde ve yaya trafiğinin yoğun olduğu noktalarda konuşlanan ekipler, düzenledikleri eş zamanlı operasyonla dilencilere göz açtırmadı. Denetimler kapsamında tespit edilen kişiler tek tek yakalanarak idari işlem uygulanmak üzere zabıta karakoluna götürüldü.

"Belim Ağrıyor" Dedi, Saniyeler İçinde Adeta Mucize Yaşandı

Saha taraması sırasında kaydedilen bir görüntü ise denetimlere damga vurdu. Ekiplerin kendisine yaklaştığını fark eden bir dilenci, yakalanmamak için sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi. Belinin şiddetle ağrıdığını iddia eden şahıs, zabıta görevlilerine "Benim belim ağrıyor, ben gelmeyeceğim, gelmiyorum" sözleriyle direnç göstermeye çalıştı.

Karakol Söylemini Duyunca Hızına Yetişilemedi

Görevlilerin kararlı duruşunu ve karakola götürüleceğini anlayan şahsın bahanesi uzun sürmedi. Şikayet ettiği ağrıları bir anda unutan şahıs, beklenmedik bir refleksle hareketlenerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında yaşanan o anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Zabıta ekipleri, kent genelinde kamu düzenini ve vatandaşların huzurunu sağlamaya yönelik denetimlerin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

ELAZIĞ'DA CUMA NAMAZI ÇIKIŞINDA DİLENCİLERE YÖNELİK DENETİMLERDE YAŞANAN İLGİNÇ ANLAR CEP TELEFONU...