İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Erol Özgür'ün adı ölümsüzleştirildi

Erol Özgür'ün adı ölümsüzleştirildi

Lüleburgaz Belediye Meclisi, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür’ün adının, Siteler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve içerisinde Göç Anıtı’nın da bulunacağı 8 No’lu parka verilmesine oy birliğiyle karar verdi. Aynı zamanda kendisi de göçmen olan Erol Özgür’ün adı, o parkta ölümsüzleşmiş olacak.

Lüleburgaz Belediye Meclisi, 8 Kasım 2020 tarihinde korona virüse yakalanarak aramızdan ayrılan Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür’ün adını ölümsüzleştirmek için önemli bir karara imza attı. Belediye Meclisi bu doğrultuda Siteler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 8 No’lu Park’a Erol Özgür Parkı isminin verilmesine oy birliğiyle karar verdi. Herkesin sevdiği isim olan Erol Özgür’ün adı bundan böyle o parkta yaşatılacak. Erol Özgür’ün adı daha önce de Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası’nda yer alan toplantı salonuna da verilmişti. 

Göç Anıtı da yer alacak

Kendisi de aynı zamanda göçmen olan merhum Erol Özgür’ün yaşadığı dönemde büyük emeklerinin olduğu 5 bin metrekarelik park, Göç Anıtı’nın da yapılmasıyla birlikte bölgenin önemli yerlerinden biri olacak. Yaklaşık 1 yıl gibi bir sürede yapılan park yürüyüş yolları, spor aletleri, basketbol sahası, oyun grupları ve kafeteryasıyla ön plana çıkıyor.