Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Erzurum'da ağaçlandırma çalışmaları yerinde incelendi

Erzurum'da ağaçlandırma çalışmaları yerinde incelendi

Erzurum Orman Bölge Müdürü Serkan Karakurt, Palandöken ve Konaklı'daki ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceledi ve durumu değerlendirdi.

Erzurum Orman Bölge Müdürü Serkan Karakurt, Palandöken ve Konaklı bölgelerinde yürütülen ağaçlandırma ve erozyon kontrolü çalışmalarını yerinde inceleyerek sahalardaki son durumu değerlendirdi.

İncelemelerin detayları:

Karakurt, Erzurum Orman İşletme Müdürü ve teknik ekiple birlikte, Erzurum Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde tesis edilen ağaçlandırma sahalarında detaylı incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında Palandöken Kayak Merkezi Ağaçlandırma Sahası, Konaklı Kayak Merkezi Ağaçlandırma Sahası, Abdurrahman Gazi Ağaçlandırma Sahası ile Palandöken Erozyon Kontrol Sahası’ndaki çalışmalar dikkate alındı.

Dikim ve gelişim durumu:

Karakurt, dikilen fidanların gelişim durumu, saha uygulamaları ve ağaçlandırma faaliyetleri hakkında önemli veriler elde etti. Saha ziyaretlerinin ardından Abdurrahman Gazi Ekoturizm Alanı’nı ziyaret eden Karakurt, alanın mevcut durumu ile devam eden çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi aldı.

Yapılan incelemelerin ardından, Karakurt işbirliği içerisinde değerlendirilen çalışmalara yönelik planların etkin bir şekilde sürdürülmesi için talimat verdi ve bu süreçte görev alan personele kolaylıklar diledi.

ERZURUM ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ SERKAN KARAKURT, PALANDÖKEN VE KONAKLI'DA YÜRÜTÜLEN AĞAÇLANDIRMA VE...

ERZURUM ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ SERKAN KARAKURT, PALANDÖKEN VE KONAKLI'DA YÜRÜTÜLEN AĞAÇLANDIRMA VE EROZYON KONTROLÜ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEYEREK SAHALARDAKİ SON DURUMU DEĞERLENDİRDİ.