İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana gelen park yeri kavgasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın ardından gözaltına alınan şahısların ifade işlemleri sürüyor.
Olay, Pınar Mahallesi'nde geçtiğimiz akşam saatlerinde yaşandı. İki komşu arasında park yeri yüzünden başlayan tartışma, ailelerin de dahil olmasıyla kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı.
Olayın bildirilmesi üzerine, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde güvenliği sağlamak amacıyla geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Bıçakla yaralanan vatandaşlar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis, kavganın taraflarını gözaltına alırken, olayla ilgili geniş çapta bir soruşturma başlattı. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz detaylı bir bilgi verilmedi.

Esenyurt'ta bıçaklı park yeri kavgasında 3 yaralı