Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Eskişehir'de dev çekirge paniği İstanbul'un ardından tekrar gündemde

Eskişehir'de dev çekirge paniği İstanbul'un ardından tekrar gündemde

İstanbul'daki dev çekirgeler nedeniyle yaşanan paniğin benzeri bu kez Eskişehir'de görüldü.

İstanbul’da son günlerde başlayan dev çekirge paniği, şimdi de Eskişehir’e sıçradı. Şehirde bir vatandaşın evinde ortaya çıkan dev çekirge, tavanında görüldü ve ev sahibi bu anları hayretle kaydetti.

Başta İstanbul’un Sultangazi, Arnavutköy ve Gaziosmanpaşa ilçeleri olmak üzere kentin çeşitli yerlerinde gözlemlenen iri çekirgeler, çok sayıda insanın endişelenmesine sebep olmuştu. Çekirgeler, balkonlara, pencerelere ve apartman girişlerine kadar ulaşarak vatandaşları zor durumda bırakırken, bazı kedilerin bu çekirgeleri yakalama çabaları sosyal medyada dikkat çekici görüntülere sahne oldu.

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesine bağlı Aşağısöğütönü Mahallesi'nde ikamet eden Yasin Yılmaz, evinin tavanında bir dev çekirgeyle karşılaşınca hemen harekete geçti. Panik yapmadan çekirgeyi dikkatlice yakalayan Yılmaz, hayvanı bir kavanoza koyarak dışarıya çıkardı. Bu olay da İstanbul'daki durumla benzerlik gösteriyor.

İSTANBUL’DA PANİĞE NEDEN OLAN İRİ ÇEKİRGELER BU KEZ ESKİŞEHİR’DE BİR VATANDAŞIN EVİNDE ORTAYA...

İSTANBUL’DA PANİĞE NEDEN OLAN İRİ ÇEKİRGELER BU KEZ ESKİŞEHİR’DE BİR VATANDAŞIN EVİNDE ORTAYA ÇIKTI. DEV ÇEKİRGEYİ TAVANINDA GÖREN EV SAHİBİ, O ANLARI ŞAŞKINLIKLA KAYDETTİ.

İSTANBUL’DA PANİĞE NEDEN OLAN İRİ ÇEKİRGELER BU KEZ ESKİŞEHİR’DE BİR VATANDAŞIN EVİNDE ORTAYA...