Odunpazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin çarptığı servis aracı yan yatarak devrildi; kazada yaralanan 7 kişi tedavi altına alındı.
Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde sabah saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Vadişehir Mahallesi'nin işlek noktalarından biri olan Bamsi Sokak ile Adalet Caddesi'nin kesiştiği noktada, iki aracın karıştığı şiddetli bir kaza meydana geldi.
Kavşak noktasında çarpışma
Hakan Ş. yönetimindeki 26 ACT 952 plakalı otomobil, Bamsi Sokak'tan caddeye çıktığı sırada, Adalet Caddesi istikametinde ilerleyen Seher D. idaresindeki 26 S 1207 plakalı işçi servisine yandan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle dengesini kaybeden servis aracı, cadde ortasında yan yatarak durabildi.
Yaralıların sağlık durumu iyi
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada servis içerisinde yolculuk yapan Aylin Ü., Gülşen T. ve Ayşe B.'nin yanı sıra otomobilde bulunan Çiğdem Ş. ve Hasan K. Ş. yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan 7 yaralı, ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edildi. Hastanelerden gelen bilgilere göre yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Oda başkanından olay yerine ziyaret
Kaza sonrası trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlanırken, hasar gören araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Eskişehir Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı Cem Ünal da kazanın yaşandığı bölgeye giderek incelemelerde bulundu ve sürücülere geçmiş olsun dileklerini iletti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.