Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde, bir otomobile çarpmamak için manevra yapan motosikletin cadde üzerindeki bir iş yerine girmesiyle başlayan olaylar zinciri, bıçaklı ve sopalı kavgayla bitti. Kazanın ardından dükkan içinde taraflar arasında çıkan gerginlik kısa sürede arbedeye dönüşürken, olayda bir kişi bıçaklanarak yaralandı.
Kaçarken Dükkanı Dağıttı
Olay, dün akşam saatlerinde Odunpazarı ilçesi İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, T.D. yönetimindeki motosiklet, H.Ş. idaresindeki otomobilin âni manevrası sonucu kontrolden çıktı. Sürücünün hâkimiyetini kaybetmesiyle yön değiştiren motosiklet, kaldırıma yönelerek cadde üzerindeki bir esnaf dükkanının cam kapısını kırarak içeri daldı. İş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan o dehşet anları, çevrede büyük paniğe neden oldu.
Hasar Tespiti Kavgaya Dönüştü: Bıçaklar Çekildi
Büyük bir yaralanmanın yaşanmadığı kazanın hemen ardından, taraflar hasar tespiti ve durumu konuşmak için iş yeri içerisinde bir araya geldi. Ancak iddiaya göre, taraflar arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kontrolden çıktı. Gerginliğin tırmanmasıyla birlikte dükkan içerisinde arbede yaşandı. Çıkan kargaşada esnafın kardeşi S.A. bıçak darbesiyle yaralanırken, kazaya karışan araç sürücüsü ise taraflarca darp edildi.
Şüpheli Kaçarken Yakalandı: Polis Geniş Çaplı İnceleme Başlattı
Olay yerinde yaşanan kaosun ardından kaçmaya çalışan şüpheli, ihbar üzerine olay yerine intikal eden emniyet güçleri tarafından kısa sürede kıskıvrak yakalandı. Bıçaklanan S.A. ve darp edilen sürücü hastaneye kaldırılırken, sağlık durumlarıyla ilgili resmî makamlardan açıklama bekleniyor. Emniyet ekipleri, hem maddî hasarla sonuçlanan trafik kazasını hem de ardından patlak veren kanlı kavgayı çok yönlü olarak incelemeye devam ediyor.