Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Eskişehir'de motosiklet kazası: sürücü yaralandı

Eskişehir'de motosiklet kazası: sürücü yaralandı

Eskişehir'de meydana gelen kazada otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde akşam saatlerinde bir motosiklet ve otomobil arasında kaza meydana geldi. Ertuğrulgazi Mahallesi Çilem Caddesi üzerinde gerçekleşen kazada, 26 AIH 818 plakalı motosiklet, 54 KR 071 plakalı otomobille çarpıştı.

Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü yere düşerek yaralandı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarda bulunmasıyla birlikte polis ve sağlık ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Polis incelemeleri devam ediyor:

Kazanın nedenine dair henüz kesin bir bilgiye ulaşılamadı. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı inceleme başlatırken, kaza anına dair tanıkların ifadelerine başvuracak. Motosiklet sürücüsünün sağlık durumu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Olay, trafik güvenliği açısından dikkate değer bir durum olarak değerlendirilirken, sürücülere daha dikkatli olmaları çağrısında bulunuldu.

ESKİŞEHİR'DE OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.

ESKİŞEHİR'DE OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.