Odunpazarı ilçesinde iki aracın karıştığı şiddetli çarpışmada aralarında bir çocuğun da bulunduğu 5 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Eskişehir’in Odunpazarı ilçesi, bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasıyla sarsıldı. Gültepe Mahallesi Zümrüt Caddesi üzerinde seyir halinde olan iki araç, Koza Caddesi kavşağında henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.
Kavşakta Çarpıştılar
E.S. yönetimindeki 06 AS 2287 plakalı hafif ticari araç ile T.G. idaresindeki 71 AAD 635 plakalı otomobilin karıştığı kazada, araçlar çarpışmanın etkisiyle savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
Kazada her iki araçta yolcu konumunda bulunan H.S., A.A.S., V.G., D.G. ve S.G. yaralandı. Yaralılar arasında bir çocuğun da olduğu öğrenilirken, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki çeşitli hastanelere sevk edildiler. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve durumlarının hafif olduğu belirtildi.
Polis ekipleri kaza mahallinde geniş çaplı inceleme başlatırken, araçların yoldan çekilmesiyle trafik akışı kontrollü bir şekilde normale döndü. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.