Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Eylül ayının ilk günlerinde Antalya'da yaz kalıyor: Çocuklarla sahiller dolup taşıyor

Eylül ayının ilk günlerinde Antalya'da yaz kalıyor: Çocuklarla sahiller dolup taşıyor

Antalya'da eylül ayının başlangıcında yazdan kalma sıcak günler, ailelerin sahilleri doldurmasına ve çocukların denizde eğlenmesine neden oldu.

Antalya, eylül ayının ilk haftasında hâlâ yazdan kalma sıcak günlerle karşımıza çıkıyor. Yerli ve yabancı turistler, güzel havanın tadını çıkarmak için sahilleri dolduruyor. Ailelerin çocuklarıyla birlikte sahil keyfi yaptığı bu günlerde, kumsalda ve denizde yoğun bir hareketlilik gözlemleniyor.

Yaz sıcakları Antalya'da devam ediyor:

Hava sıcaklıklarının 34 dereceye ulaşması ile birlikte, deniz suyu sıcaklığı da 29 derece olarak ölçüldü. Sıcak havayı fırsat bilen tatilciler, Antalya'nın ünlü plajlarına akın ediyor. Bazı insanlar denizin serin sularına atılırken, diğerleri güneşin keyfini çıkarmayı tercih ediyor.

Çocuklar için eğlencenin adresi:

Sahillerde özellikle çocukların deniz ve kumsalda eğlenceli saatler geçirdiği gözlemleniyor. Aileler, çocuklarıyla birlikte güneşin altında mutlu anlar yaşıyor. Hafif esen rüzgar, sıcak havanın etkisini biraz hafiflettiği için, sahillerde yoğunluk daha da artmış durumda.

Antalya’nın bu güzel günleri, tatilciler için unutulmaz anılar biriktirmek adına mükemmel bir fırsat sunuyor.

ANTALYA'DA SONBAHARIN İLK HAFTASINDA YAZDAN KALMA GÜNLER YAŞANDI. YERLİ VE YABANCI TURİSTLER İLE...

ANTALYA'DA SONBAHARIN İLK HAFTASINDA YAZDAN KALMA GÜNLER YAŞANDI. YERLİ VE YABANCI TURİSTLER İLE ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE SAHİLE GELEN KENT SAKİNLERİ, HAFTA SONUNDA DÜNYACA ÜNLÜ SAHİLDE DENİZİN KEYFİNİ YAŞADI.