Eyüpsultan ilçesinde yaşanan bir olay, güvenlik kameralarına yansımasıyla dikkatleri üzerine çekti. 14 Eylül tarihinde, akşam saatlerinde Çırçır Mahallesi'nde meydana gelen olayda, H.H.K. adlı şahıs, annesini taciz ettiğini öne sürdüğü G.A. ile buluştu. Genel olarak bir tartışma ve ardından gelişen olaylar, beklenmedik bir boyuta ulaştı.
Saldırının detayları H.H.K., parka gittiğinde G.A. ile yüzleşti ve iddialara göre G.A.'yı silahla bacaklarından vurdu. Olay sonrası, sağlık ekipleri yaralı G.A.'ya hızla müdahale etti ve ardından hastaneye kaldırıldı. Şüpheli H.H.K. ise olay sonrası kaçmayı başaramadı ve kısa süre içinde polis ekipleri tarafından yakalandı.
Polis incelemesi Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, ruhsatsız bir tabanca ile birlikte bir adet pompalı tüfek fişeği ele geçirildi. H.H.K.'nın daha önce adli kaydı bulunduğu ve dolandırıcılık, kasten yaralama gibi suçlardan kaydının olduğu belirlendi. G.A. ise tehdit ve hakaret gibi suçlardan geçmişe sahip.
H.H.K., 'kasten yaralama', 'silahlı tehdit' ve 'ateşli silahlar kanununa muhalefet' suçlarıyla adliyeye sevk edildi. Olayın güvenlik kamerasına yansıması, sosyal medyada hızla yayıldı ve izleyenleri şoke etti. Güvenlik güçleri, her iki şahıs hakkında gerekli soruşturmayı derinleştirirken, olayın detayları merakla bekleniyor.

SALDIRI ANI CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.