Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Eyüpsultan’da parkta silahlı saldırı: 5 yaralı

Eyüpsultan’da parkta silahlı saldırı: 5 yaralı

İstanbul Eyüpsultan'da parktaki gruba yönelik silahlı saldırıda 3'ü ağır 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde, kimliği henüz belirlenemeyen şahısların parktaki bir gruba yönelik gerçekleştirdiği silahlı saldırıda 3'ü ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Olay, Eyüpsultan Karadolap Mahallesi Veysel Karani Caddesi'ndeki bir parkta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, cadde üzerindeki bir pastanenin önüne gelen bir otomobildeki kişiler, parktaki gruba henüz bilinmeyen bir sebeple ateş açtı. Saldırıda yaralananlar arasında B.S. (16), Kaan G. (18), Kerim D. (20), Mahmut Efe O. (19) ve B.A. (15) yer aldı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı ve B.S., Kaan G. ve B.A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay sonrası, şüphelilerin kullandığı araç olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine gelen polis ve sağlık ekipleri caddede güvenlik önlemleri aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, parkta yaptığı incelemede 24 boş mermi kovanı buldu. Ayrıca, sokakta park halinde bulunan araçlara da kurşun isabet ettiği belirlendi.

Polis ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde, şüphelilerin kullandığı otomobil Kemerburgaz Kent Ormanı girişinde yanmış olarak bulundu. Olayda kullanılan plakanın sahte olduğu ve aynı plakaya ait gerçek aracın Bağcılar'da park halinde bulunduğu tespit edildi. Araç sahibinin olaydan haberi olmadığı bildirildi.

Olayla ilgili olarak Hamza Özer isimli bir vatandaş ise, "Bu parkta 5 tane genç oturuyormuş. Birbirlerini tanıyan iki grup bunlar. Olay olduğunda biraz ilerideydim sesleri duymadım ama sonradan geldim" dedi. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Eyüpsultan’da parkta silahlı saldırı: 3’ü ağır 5 yaralı

Eyüpsultan’da parkta silahlı saldırı: 3’ü ağır 5 yaralı