Fatih’te 4 katlı bir binada meydana gelen yangında bir itfaiye eri yaralandı. Yangın, tüp sebebiyle çıktığı iddia edilerek binada yaşayanlar tahliye edildi.
Yangın, 00.30 sıralarında Fatih Şehsuvar Bey Mahallesi Işıl Sokak’ta başladı. İddiaya göre, 4 katlı binanın çatı katında başlayan yangın hızla büyüdü. Olayın bildirilmesi üzerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.
İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken aynı zamanda binayı tahliye etti. Polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. Hızlı müdahale sayesinde yangın söndürüldü, ancak müdahale sırasında bir itfaiye eri yaralandı. Yaralanan itfaiye eri, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Ekiplerin yaklaşık 1 saatlik müdahalesinin ardından yangın tamamen söndürüldü ve binada büyük çapta hasar meydana geldi. Yetkililer, yangınla ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.

FATİH’TE 4 KATLI TÜP SEBEBİYLE BİNADA ÇIKAN YANGINDA BİR İTFAİYE ERİ YARALANDI
