Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Fatih’te sabahın ilk ışıklarıyla gelen acı haber: 3 katlı oteldeki yangın can aldı

Fatih’te sabahın ilk ışıklarıyla gelen acı haber: 3 katlı oteldeki yangın can aldı

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan Molla Gürani Mahallesi, sabah saatlerinde meydana gelen trajik bir yangınla sarsıldı.

3 katlı oteldeki yangın can aldı

Sabaha karşı bir otel odasında başlayan alevler, 32 yaşındaki bir vatandaşın yaşamını yitirmesine neden oldu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan Molla Gürani Mahallesi, sabah saatlerinde meydana gelen trajik bir yangınla sarsıldı. Topkapı Caddesi üzerinde yer alan 3 katlı bir otelde, henüz belirlenemeyen bir sebeple alevler yükselmeye başladı. Saatler 05.30’u gösterdiğinde başlayan yangın, kısa sürede paniğe yol açtı.

Alevlerin yükseldiğini fark eden çevre sakinleri, durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Otel odasında cansız beden bulundu

Yangının tamamen söndürülmesinin ardından otel içerisinde inceleme yapan ekipler, acı tabloyla karşılaştı. Odasında mahsur kaldığı belirlenen 32 yaşındaki bir kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından talihsiz şahsın cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Soruşturma derinleştiriliyor

Polis ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla otel çevresindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Olayla ilgili başlatılan çok yönlü soruşturma devam ederken, yangının elektrik kontağından mı yoksa başka bir nedenden mi kaynaklandığı yapılacak teknik incelemeler sonunda netlik kazanacak.