Ordu’nun Fatsa ilçesinde son günlerde etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokaklarda ciddi su birikintilerine yol açtı. Yağışın ardından şehir merkezindeki bazı bölgelerde su baskınları meydana gelirken, bu durum ulaşımda aksamaları da beraberinde getirdi.
Ulaşımda ciddi aksaklıklar yaşandı:
Sahil yolu ve özellikle ara yollarda oluşan su birikintileri, sürücüler için zorlu anlar yaşattı. Yoğun yağış, birçok sürücünün araçlarıyla geçiş yaparken zorlanmasına neden oldu. Fatsa'daki yetkililer, su baskınlarının yaşandığı bölgelerde temizlik ve kurtarma çalışmaları yürütmekte.
Vatandaşlara uyarı yapıldı:
Yerel yönetimler, vatandaşları yağış nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Su birikintilerinin durumunu gözlemleyen ekipler, sorunları gidermek için gün boyunca sahada aktif olarak çalışmaya devam ediyor.

Fatsa'da sağanak sonrası yollar göle döndü, sürücüler zor anlar yaşadı