Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Feke'de orman yangınına anında müdahale: Ekipler başarılı oldu

Feke'de orman yangınına anında müdahale: Ekipler başarılı oldu

Adana'nın Feke ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahaleleri sayesinde kontrol altına alındı ve büyümesi önlendi.

Adana’nın Feke ilçesinde meydana gelen orman yangını, etkili bir müdahaleyle kontrol altına alındı. Tenkerli Mahallesi'nde, Elemen Deresi mevkisinde meydana gelen yangın, öğle saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı başladı.

Yangının ardından, hızlı bir şekilde Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait bir helikopter ve çok sayıda arazöz bölgeye gönderildi. Ekiplerin, hem havadan hem de karadan gerçekleştirdikleri müdahaleler sayesinde yangın, büyümeden kontrol altına alındı.

Yangının söndürülmesindeki hızlı müdahale:

Yangın, ekiplerin koordineli çalışmaları ile kısa sürede söndürülerek daha büyük bir felaketin önüne geçildi. Bu durum, bölgedeki itfaiye ve orman yangınlarıyla mücadele ekiplerinin hazır durumlarının ve hızlı aksiyon alma kabiliyetlerinin önemini bir kez daha ortaya koydu.

İlgili kurumların destek rolü:

Yangının söndürülmesinde yalnızca yerel ekipler değil, aynı zamanda Orman İşletme Müdürlüğü'nün desteği de hayati bir rol oynadı. Ekiplerin hızlı organizasyonu, halk arasında da güven duygusunu pekiştirdi.

Yangının nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı, ancak bu tür olaylarla mücadele konusunda yetkililer sürekli olarak hazırlıklarını sürdürmektedir.

ADANA'NIN FEKE İLÇESİNDE ÇIKAN ORMAN YANGINI, EKİPLERİN HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALESİYLE BÜYÜMEDEN...

ADANA'NIN FEKE İLÇESİNDE ÇIKAN ORMAN YANGINI, EKİPLERİN HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALESİYLE BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ.