Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Fethiye'de kapı sesi tartışması cinayetle sonuçlandı: Zanlı 6 yıldır psikolojik tedavi görüyor

Fethiye'de kapı sesi tartışması cinayetle sonuçlandı: Zanlı 6 yıldır psikolojik tedavi görüyor

Fethiye'de kapı sesinden çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Zanlı, 6 yıldır psikolojik tedavi gördüğünü açıkladı.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, komşusu Ramazan Çalışkan’ı (42) bahçe kapısından çıkan ses yüzünden çıkan tartışmada av tüfeğiyle vurarak öldüren katil zanlısı Osman Küçükgüzel’in (62) ifadesi ortaya çıktı. Küçükgüzel, ifadesinde kapı sesinin aralarındaki tartışmayı tetiklediğini belirtti.

Olay, 19 Haziran tarihinde meydana geldi. Kuzükgüzel, 1 yıldır kapı nedeniyle komşusuyla kavgalı olduğunu ve olaydan bir hafta önce jandarmaya giderek, "Şikayetçi değilim ama rahatsız oluyorum, bir çözüm bulun" dediğini bildirdi. Bunun üzerine karakol komutanının Ramazan Çalışkan’ı arayıp uyardığını, ancak Çalışkan’ın bir çözüm üretmediğini ifade etti.

Osman Küçükgüzel’in av tüfeğiyle ateş açması sonucu Ramazan Çalışkan hayatını kaybederken, eşi Emine Çalışkan (40) ile kızı E.Ç. (13) yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Saldırgan, olay sonrası kendi evine giderek saklanmış, ancak jandarma ekiplerine teslim olmuştur. Olayın ardından tutulduğu mahkemece tutuklandı.

Osman Küçükgüzel, cinayet öncesindeki gerginliğin kaynağı hakkında da bilgi verdi. 6 yıldır psikolojik tedavi gördüğünü belirten zanlı, "Karakolda rahatsız olduğumu söyledim, ama bir çözüm bulunamadı" dedi. Olay günü, kapı sesinin tekrar duyulması üzerine tartışma yaşandığını ifade etti ve cinayet anını şöyle anlattı: "Daha dikkatli olmalarını ve evde istirahat etmek istediğimi söyledim. Emine bana küfür etti, demir kapıyı bilinçli olarak ses çıkartacak şekilde tekrar kapattı. Bunun üzerine ben de sinirlenerek önce onlara hakaret ettim, sonra da av tüfeğini alıp iki el ateş ettim."

Küçükgüzel, hedef gözetmeden ateş açtığını ve kimseyi öldürmeyi amaçlamadığını savundu. Olayın ardından duyduğu üzüntüyü belirten zanlı, "Keşke ben ölseydim ama kimse zarar görmeseydi" diyerek ifadesini tamamladı.

OSMAN KÜÇÜKGÜZEL (62)

OSMAN KÜÇÜKGÜZEL (62)

KAPI SESİ CİNAYETİ DOSYASINDA KATİL ZANLISININ 6 YILDIR PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜĞÜ ORTAYA...