Kayseri’de polis ekipleri, FETÖ’nün ‘örgüt mensubu adliye personelleri sorumlusu’ olarak faaliyet gösteren ‘Muhsin’ kod adlı şahsı, 9 yıllık firari dönemin ardından yakalamayı başardı.
Yetkililer, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü ortak çalışma sonucu, Konya 1. Sulh Ceza Hâkimliği'nden alınan karar doğrultusunda M.Y. (60) hakkında yapılan operasyonda yakalandığını bildirdi. M.Y., örgüt içerisinde ‘adliye personelleri sorumlusunun' yanı sıra bylock kullanıcısı olarak da tanınıyordu.
Bunun yanı sıra, Kayseri Ağır Ceza İlamat Masası tarafından hakkında kesinleşmiş 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası bulunan K.A. (40) da yine polis ekipleri aracılığıyla düzenlenen bir operasyonla yakalandı.
Her iki şahıs da tamamlanan işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALARDA, ‘FETÖ’NÜN ‘ÖRGÜT MENSUBU ADLİYE PERSONELLERİ SORUMLUSU’ OLARAK FAALİYET YÜRÜTEN ‘MUHSİN’ KOD ADLI İHRAÇ ÖĞRETMEN 9 YILLIK KAÇISIN ARDINDAN YAKAYI ELE VERDİ. SÖZDE SORUMLU BYLOCK KULLANICISI ŞAHIS İŞLEMLERİN ARDINDAN CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ.