Galatasaray ile Göztepe arasında oynanan maçta karaborsa bilet satışına yönelik yapılan operasyon sonucunda bir şüpheli yakalandı. Olay, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekiplerinin ihbar üzerine başlattığı çalışma neticesinde gerçekleşti.
Şüphelinin tespiti
Ekipler, maç günü kamera görüntülerini inceleyerek S.D.E. isimli şahsın, H.Ç. isimli bir kişiye 1.900 TL'lik biletini 3.000 TL'den sattığını tespit etti. Yapılan incelemelerde, S.D.E.'nin geçmişte de biletlerini başka şahıslara yüksek fiyatlarla satışını sağladığı belirlendi.
Mahkeme süreci ve tutuklama
Gözaltına alınan S.D.E., sevk edildiği nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı. Şüphelinin, sadece bu maçta değil, daha önce de pek çok usulsüz satış gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Bu tür olayların önlenmesi için yetkililerin kamuoyunu bilinçlendirme çalışmaları daha da önem kazanmaktadır.

Galatasaray-Göztepe maçında karaborsa bilet satan şahıs tutuklandı