Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Gaziantep'te büyük kaçakçılık operasyonu: 1,3 milyon TL'lik malzeme ele geçirildi

Gaziantep'te büyük kaçakçılık operasyonu: 1,3 milyon TL'lik malzeme ele geçirildi

Gaziantep'te yapılan operasyonda toplam değeri 1,3 milyon TL'yi bulan kaçak elektronik malzemeler ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te jandarma ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında büyük bir operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyon sonucunda, piyasa değeri1 milyon 350 bin TL olan kaçak elektronik malzemeler ele geçirildi.

Operasyon Detayları:

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesi ile gerçekleştirilen çalışma, Şehitkamil ilçesindeki H.Ö. isimli şahsa ait iş yeri ve depoda yapıldı. Arama sonucunda, toplamda83 adet blender, 74 adet kahve makinesi, 39 adet ütü, 32 adet atom makinesi, 24 adet buharlı klima, 19 adet çaycı, 17 adet epilasyon cihazı ve 15 adet saç şekillendirici ele geçirildi.

Gözaltı ve Adli Süreç:

Ele geçirilen kaçak malzemelerin ardından, H.Ö. isimli şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı. Jandarma ekipleri, kaçakçılıkla mücadeleye yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

GAZİANTEP’TE 1,3 MİLYON TL DEĞERİNDE KAÇAK MALZEME ELE GEÇİRİLDİ

GAZİANTEP’TE 1,3 MİLYON TL DEĞERİNDE KAÇAK MALZEME ELE GEÇİRİLDİ