Yeni Birlik Yerel Haberler Gaziantep’te inşaat halindeki binadan düşen işçi hayatını kaybetti

Gaziantep’te inşaat halindeki binadan düşen işçi hayatını kaybetti

Gaziantep’te 17 yaşındaki işçi, inşaat halindeki 6’ncı katından düşerek hayatını kaybetti. Olayın detayları araştırılıyor.

Gaziantep’te çalıştığı inşaat halindeki binanın 6’ncı katından düşen 17 yaşındaki işçi hayatını kaybetti.

Olay, dün öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Gaziler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 6 katlı inşaat halindeki bir binanın en üst katında su tesisat işi yapan 17 yaşındaki Halil Yağız, bilinmeyen bir nedenle teras kata düştü.

Mesai arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrollerinde Yağız’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, olay yerinde ve Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan işlemlerin ardından asri mezarlıkta defnedildi.

Soruşturma devam ediyor

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

CENAZE, GAZİANTEP ADLİ TIP KURUMU'NDA TAMAMLANAN İŞLEMLERİN ARDINDAN AİLESİNE TESLİM...

CENAZE, GAZİANTEP ADLİ TIP KURUMU'NDA TAMAMLANAN İŞLEMLERİN ARDINDAN AİLESİNE TESLİM EDİLDİ