Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Gaziantep'te kardeş kavgası sonucunda bir kişi hayatını kaybetti

Gaziantep'te kardeş kavgası sonucunda bir kişi hayatını kaybetti

Gaziantep'te bir çiftlikte kardeşi tarafından 14 kurşunla vurulan Fuat Orhan hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Gaziantep’te, Şehitkamil ilçesine bağlı Sinan Mahallesi’nde bir çiftlikte meydana gelen kargaşada, Fuat Orhan (26) ve kardeşi Faruk Orhan (24) arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen bu tartışma, kavgaya dönüşerek trajik bir sona ulaştı.

Faruk Orhan, yanında taşıdığı tabancayla ağabeyi Fuat Orhan’a 14 el ateş ederek ağır yaraladı. Olayın ardından çevredekilerin durumu 112 Acil Sağlık Merkezi’ne bildirmesi üzerine, sağlık ve polis ekipleri hızlıca olay yerine intikal etti. İlk müdahale olay yerinde gerçekleştirildi ve Fuat Orhan, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Fuat Orhan yaşamını yitirdi. Cenazesi, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopsi tamamlandıktan sonra, Fuat Orhan’ın cenazesi Nizip ilçesinde defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Olay sonrası kaçan katil zanlısı Faruk Orhan, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Gaziantep'te ağabey-kardeş kavgası kanlı bitti: 14 kurşunla vurulan ağabey kurtarılamadı

Gaziantep'te ağabey-kardeş kavgası kanlı bitti: 14 kurşunla vurulan ağabey kurtarılamadı