Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçeye kazandırılan Pelitli Damgatepe Mesire Alanı’nda vatandaşlarla buluşarak projenin bölgeye kattığı değeri yerinde inceledi.
Gebze Belediyesi, kent yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar için hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Pelitli bölgesinde hizmete açılan Damgatepe Mesire Alanı, kısa sürede bölge halkının uğrak noktası haline geldi. Tesisi ziyaret ederek vatandaşların keyifli anlarına ortak olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, alanın sunduğu imkanları denetledi.
Sosyal donatılar tam not aldı
Ziyaret sırasında ailelerle bir araya gelen ve çocukların oyun alanlarındaki güvenliğini gözlemleyen Başkan Büyükgöz, vatandaşların talep ve önerilerini de dinledi. Gebze’nin her geçen gün daha yeşil ve yaşanabilir bir çehreye kavuştuğunu vurgulayan Büyükgöz, Damgatepe’nin sadece bir piknik alanı değil, aynı zamanda şehrin yeni cazibe merkezlerinden biri olacağını ifade etti.
Şehrin yeni nefes noktası
Modern peyzaj düzenlemeleri, yürüyüş parkurları ve dinlenme alanlarıyla dikkat çeken tesis, ziyaretçilerden tam not alıyor. Yapılan incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Büyükgöz, hemşehrilerinin huzurla vakit geçirebileceği sosyal donatı alanlarını artırmaya kararlı olduklarını belirtti. Bölge sakinleri ise ilçeye kazandırılan bu nitelikli sosyal yaşam alanından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Büyükgöz’e teşekkürlerini iletti.