Kütahya'nın Gediz ilçesinde seyir halindeki bir otomobilin yoldan çıkması sonucu yaşanan kazada 4 kişi yaralandı, bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.
Gediz-Kütahya karayolunun 10'uncu kilometresinde öğle saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Kütahya'dan Gediz istikametine doğru ilerleyen 22 yaşındaki İ.B. yönetimindeki 43 AHT 335 plakalı araç, sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği sonucu kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, yol kenarındaki araziye çıkarak durabildi.
Kaza sonrası olay yerine intikal eden ekipler
Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye kısa sürede sağlık, jandarma ve trafik ekipleri ulaştı. Kazada araç sürücüsü İ.B. ile birlikte otomobilde bulunan N.E., H.B. ve A.T.E. yaralandı.
Hayati tehlikeleri bulunmuyor
Sağlık ekiplerinin olay yerinde gerçekleştirdiği ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edilen 4 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı. Maddi hasarın meydana geldiği araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, emniyet güçleri kazanın kesin oluş nedenini belirlemek üzere soruşturma başlattı.