Scooter kazasında yaşam mücadelesini kaybetti
Sakarya'da bir servis aracının karıştığı trafik kazasında ağır yaralanan 17 yaşındaki Muhammet Serkan Akyılmaz, beş gündür verdiği yaşam savaşını ne yazık ki kaybetti.
Adapazarı ilçesi Yenigün Mahallesi Turan Caddesi'nde 1 Haziran tarihinde yaşanan trafik faciası, acı bir sonla noktalandı. İddiaya göre, Y.Ç. yönetimindeki 54 S 2474 plakalı servis aracı, kırmızı ışık kuralını hiçe sayarak kavşağa girdi. Kontrolsüz şekilde ilerleyen araç, önce scooter kullanan 17 yaşındaki Muhammet Serkan Akyılmaz'a, ardından ise karşı istikametten gelen G.Ç. idaresindeki otomobile çarptı.
Olay yerinde can pazarı
Çarpışmanın şiddetiyle savrulan scooter sürücüsü Akyılmaz ağır yaralanırken, servis aracı ve otomobil sürücüleri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı genç, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.
Beş günlük direniş sonuçsuz kaldı
Hastanenin yoğun bakım ünitesinde beş gün boyunca hayata tutunmaya çalışan genç, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Akyılmaz'ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğarken, kaza ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında servis sürücüsünün kusur durumu ve olayın detaylarına ilişkin incelemeler titizlikle sürdürülüyor.