Giresun’un Bulancak ilçesinde dün meydana gelen boğulma vakasında 15 yaşındaki Yusuf Koç, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay, Güzelyalı mahallesi sahilinde yaşandı.
Edinilen bilgiye göre, denizde akıntıya kapılan Yusuf Koç'un yardımına koşan İbrahim Patar (63) ile birlikte boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredekilerin yardımıyla sudan çıkarılan İbrahim Patar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Sahil Güvenlik Ekipleri tarafından arama çalışmaları sonrasında Yusuf Koç, denizde bulundu ve hemen Bulancak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Koç’da hayatını kaybetti.
Bu olay, Bulancak'ta son günlerde meydana gelen boğulma vakalarına bir yenisini daha ekleyerek, hayatını kaybedenlerin sayısını ikiye çıkardı.

BOĞULMA