Yeni Birlik Yerel Haberler Göreme'de peribacası çöktü: 2 kişi hayatını kaybetti

Göreme'de peribacası çöktü: 2 kişi hayatını kaybetti

Nevşehir'in Göreme beldesinde aşırı yağışların yol açtığı toprak kayması ve kaya düşmesi sonucu peribacası çöktü. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Nevşehir'in Göreme beldesinde aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen toprak kayması ve kaya düşmesi sonucunda bir peribacası çöktü. Nevşehir Valisi Hüseyin Kök, yaşanan olayda 2 kişinin yaşamını yitirdiğini, 1 kişinin ise yaralı olarak hastaneye sevk edildiğini bildirdi.

Arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Bölgeye intikal ederek arama kurtarma çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Kök, basın mensuplarına olayla ilgili bilgi verdi. Vali Kök, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün saat 15.15 itibarıyla aşırı yağıştan kaynaklanan bir toprak kayması oldu. Nevşehir ili Göreme beldesinde toprak kayması sonucu oluşan kaya düşmesinden dolayı şu an itibarıyla 2 şahsın maalesef cenazesine ulaştık, 1 yaralıyı hastaneye sevk ettik. Olay yerinde arama kurtarma çalışmalarımız devam ediyor. Devletimiz tüm imkanlarıyla olay yerinde çalışmalarına devam ediyor.”