Sirenler aşk için çaldı: Polis çiftin düğününde ekip otosu gelin arabası oldu
Afyonkarahisar’da görev yapan iki polis memuru, hayatlarını birleştirdikleri en özel günlerinde mesleklerine olan bağlılıklarını sıra dışı bir detayla taçlandırdı.
Şuhut ilçesinde görevli Kübra Birlikbaş ile Afyonkarahisar Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde çalışan Necip Harmancı, dünyaevine girmek için hazırlıklarını tamamladı. Genç çift, düğün törenlerine gitmek için alışılmışın dışında bir tercihte bulunarak, görevde kullandıkları ekip otosunu süsleyip gelin arabası yaptı.
Protokol ve meslektaşlar yalnız bırakmadı
Nikah merasimi, bölgedeki çok sayıda protokol üyesinin ve davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Çiftin nikah akdini Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın gerçekleştirirken, şahitlik koltuklarında ise Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Yanık, Asayiş Şube Müdürü Yasin Durmuş ve Şuhut İlçe Emniyet Müdürü Atilla Çınar yer aldı.
Renkli görüntüler objektiflere yansıdı
Tören boyunca mutlulukları yüzlerinden okunan çifti, aile yakınları ve mesai arkadaşları bu özel günde yalnız bırakmadı. Süsledikleri ekip otosuyla nikah salonuna giriş yapan polis memurları, davetlilerden büyük ilgi gördü. Törenin ardından tebrikleri kabul eden çift, meslektaşları ve konuklarla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek bu anlamlı günü ölümsüzleştirdi.