Düzce’nin Gümüşova ilçesinde jandarma ekipleri, bir şahsın evinde düzenledikleri operasyonla uygun miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Yapılan arama sonucunda, dikkate değer uyuşturucu maddeleri ve uyuşturucu üretiminde kullanılabilecek çeşitli ekipmanlar bulundu.
Detaylı arama ile ele geçirilen maddeler:
Edinilen bilgilere göre, Düzce İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Gümüşova ilçesinde bir şahsın ikametinde gerçekleştirdikleri aramada 4 bin 560 gram skunk, 145 gram skunk tohumu, içerisinde skunk bulunan 39 adet sigara ve 16 kök kenevir bitkisi buldular. Ayrıca, 7 gram toz skunk da aramada ele geçirilenler arasında yer aldı.
Operasyon sonucunda elde edilen ekipmanlar:
Arama sırasında jandarma, uyuşturucu üretimi için önemli olabilecek 6 adet bitki gübresi, 1 hassas terazi, 1 fotokapan ve bir iklimlendirme sistemi gibi malzemeleri de buldu. Jandarma ekiplerinin ele geçirdiği uyuşturucu maddeler ve ekipmanlarla ilgili adli süreçlerin devam ettiği bildirildi.

DÜZCE’NİN GÜMÜŞOVA İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİNCE BİR ŞAHSIN İKAMETİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ARAMADA, YÜKLÜ MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE VE UYUŞTURUCU ÜRETİMİNDE KULLANILDIĞI DEĞERLENDİRİLEN ÇEŞİTLİ MALZEMELER ELE GEÇİRİLDİ.