Güzelyalı Burgaz Sahili’nde saat 09.00 sıralarında, kıyıdan yaklaşık 5 metre açıkta deniz yüzeyinde yüzüstü hareketsiz duran bir kişi vatandaşlar tarafından fark edildi.
Durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine sağlık, polis, dalgıç ve Sahil Güvenlik ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine sevk edildi.
Cankurtaran ekipleri, sudan çıkarılan 70 yaşındaki M.A.'ya olay yerindeki sağlık ekibi tarafından ilk müdahale yapıldı. Ardından, hastaneye sevk edilmesi gerektiği belirlendi.
Ambulansla Mudanya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan M.A., doktorların tüm müdahalelerine rağmen ne yazık ki kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak yetkililer incelemelere başladı.

GÜZELYALI BURGAZ SAHİLİ'NDE DENİZDE YÜZÜSTÜ HAREKETSİZ HALDE BULUNAN KİŞİ, KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
