Sivas'ta hacdan dönen dostlarını karşılamaya giden yaşlı çiftin bulunduğu otomobil, ana yolda başka bir araçla çarpıştı; kazada 72 yaşındaki Songül Aydın hayatını kaybetti.
Sivas'ın Suşehri ilçesinde yürekleri burkan bir trafik kazası yaşandı. D-100 karayolu üzerinde bulunan Beydeğirmeni köyü kavşağında meydana gelen olayda, hac ziyaretinden dönen aile dostlarını ziyaret etmek için yola çıkan E.A. yönetimindeki 58 EP 746 plakalı otomobil, kavşak noktasında S.B. idaresindeki 58 BN 170 plakalı araçla çarpıştı.
Olay yerinde can pazarı
Çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçta bulunan 72 yaşındaki Songül Aydın, otomobilin içinde sıkışarak olay yerinde yaşamını yitirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan vatandaşları çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Kazada her iki aracın sürücüsü ile diğer otomobilde yolcu olarak bulunan S.I. yaralandı.
Hastaneden gelen sevindirici haber
Kaza sonrası bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulanslarla Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
Savcılık incelemesi tamamlandı
Hayatını kaybeden Songül Aydın’ın cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Suşehri Devlet Hastanesi morguna nakledildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, hac sevincini paylaşmak için yola çıkan ailenin yaşadığı bu acı olay bölgede büyük üzüntüye neden oldu.