İçişleri Bakanlığı, Hakkari’de canlı arıların bulunduğu kovanların içerisindeki peteklerin arasına gizlenmiş 85,9 kilogram skunk ve 5,2 kilogram toz esrar olmak üzere toplam 91,1 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini bildirdi.
Şüpheli tır durduruldu
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında şüpheli bir tır durduruldu. Tırda yapılan aramada, canlı arıların bulunduğu kovanların içerisindeki peteklerin arasına gizlenmiş 85,9 kilogram skunk ve 5,2 kilogram toz esrar olmak üzere toplam 91,1 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Üç şüpheli yakalandı
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yaklaşık 1 ay boyunca sürdürülen fiziki ve teknik takip neticesinde, şüpheli bir tır ekiplerimiz tarafından durduruldu. 3 şüpheli zehir taciri yakalandı. Kahraman polislerimizin titiz çalışmalarıyla her türlü yöntemi deşifre ediyor, suçluları tek tek ortaya çıkarıyoruz. Uyuşturucu ile mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz" ifadelerine yer verildi.

Hakkari'de arı kovanlarına gizlenmiş 91,1 kilogram uyuşturucu ele geçirildi