Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Hakkari'de gerçekleştirilen operasyonda 253 kilogram esrar ele geçirildi

Hakkari'de gerçekleştirilen operasyonda 253 kilogram esrar ele geçirildi

Hakkari'de yapılan narkotik operasyonda 253 kilogram esrar ile 1 şüpheli yakalandı. Jandarma ekipleri önemli bir başarıya imza attı.

İçişleri Bakanlığı'nın yapmış olduğu açıklamaya göre, Hakkari'de Jandarma tarafından gerçekleştirilen JİHA destekli narkotik operasyonunda 253 kilogram esrar ele geçirildi. Bu önemli operasyon, Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, 7’nci Hudut Alay Komutanlığı ve Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonu ile Hakkari İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlendi.

Operasyon detayları:

Operasyonun temelini, yapılan istihbari çalışmalar oluşturdu. Jandarma İHA (JİHA) desteği ile gerçekleştirilen bu operasyonda, operasyonun hedeflerine ulaşması için gereken tüm olanaklar sağlandı. Sonuç olarak, 253 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilerek önemli bir suç önlendi.

Şüpheli yakalandı:

Ayrıca, operasyon sırasında bir şüpheli zehir taciri yakalanarak adli mercilere teslim edildi. Bu tür operasyonlar sayesinde, Hakkari'de narkotik suçların önlenmesi ve uyuşturucu ticaretinin durdurulması hedefleniyor.

Hakkari’de 253 kilogram esrar ele geçirildi

Hakkari’de 253 kilogram esrar ele geçirildi