Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Hasankeyf'te baraj gölünde kadın cesedinin bulunmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı

Hasankeyf'te baraj gölünde kadın cesedinin bulunmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde bulunan Ilısu Baraj Gölü'nde bir kadının cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Batman’ın Hasankeyf ilçesi, İlısu Baraj Gölü havzasında meydana gelen üzücü olayda, bir kadının cansız bedeni bulundu. Regionda gerçekleşen olayda, vatandaşlar suyun yüzeyinde hareketsiz bir kişiyi fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi.

Olay yerine intikal eden jandarma, sağlık ve ilgili ekipler hızlı bir şekilde harekete geçerek, sudan çıkardıkları kişinin Lale Uluç olduğunu tespit etti. Yapılan ilk incelemelerin ardından, durumu netleştirmek amacıyla cenaze, otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın sebebi araştırılıyor

Cenazenin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için gerekli otopsi işlemleri yapılacak. Yetkililer, olayın boğulma sonucu meydana gelip gelmediğinin, yapılacak detaylı incelemeler sonucunda belirleneceğini ifade etti.

Geniş çaplı soruşturma

Jandarma ekipleri, olayla ilgili çok yönlü bir soruşturma başlattı. Olay anını görmüş olabilecek tanıkların ifadeleri alınırken, bölgedeki güvenlik kameralarının görüntüleri de inceleniyor. Bu süreçte, Lale Uluç'un ölümüne dair olası sebepler üzerinde duruluyor.

BATMAN’IN HASANKEYF İLÇESİNDE ILISU BARAJ GÖLÜ HAVZASINDA BİR KADININ CANSIZ BEDENİ BULUNDU....

BATMAN’IN HASANKEYF İLÇESİNDE ILISU BARAJ GÖLÜ HAVZASINDA BİR KADININ CANSIZ BEDENİ BULUNDU. OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI.