İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Hatalı park trafiği karıştırdı

Hatalı park trafiği karıştırdı

Avcılar'da bir kavşakta hafif ticari aracını park ederek giden sürücü, kent içi ulaşımı sağlayan otobüslerin seferlerini aksattı. Yolcu otobüsleri güçlükle kaldırıma çıkarak geçiş yapabilirken, polis ekibi sürücüye ‘Hatalı park’tan 108 TL ceza kesti

Dün saat 21.30 sıralarında Denizköşkler ile Fatih Caddesi’nin kesiştiği noktada kaldırıma 1 metre uzaklığa 34 NL 3615 plakalı hafif ticari aracını park eden sürücü bölgeden uzaklaştı. Avcılar’dan Bakırköy, Otogar ve Şahintepe’ye sefer düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait İETT otobüsleri kavşağa gelince burada park edilen araç yüzünden dönüş yapmada zorlandı. Yoldan geçenlerin de tepki gösterdiği aracın yanından dönüş yapması gereken otobüs şoförleri çevredekilerin veya arkalarındaki araçların sürücülerin yardımı ile çareyi kaldırıma çıkmakta buldu. Otobüsler bu noktadan dakikalar sonra geçebildi.

Alkol kullanmadı
İhbar üzerine gelen Avcılar Emniyet Müdürlüğü trafik ekibi aracın plakasını sorgulayarak sürücü Gökhan Demirtaş'a ulaştı. Demirtaş, kendisini arayan polis memuruna sahile gittiğini, park edecek yer bulamadığı için aracı oraya bıraktığını söyledi. Polislerin aracın çekileceğini söylemesi üzerine kendisine kısa süre verilmesini isteyen Gökhan Demirtaş beklenirken, bu sırada gelen İETT otobüsü de Fatih Caddesi’ne dönemedi. Polislerin yardımı ile araç geçmeye çalışırken, yanında bir kadın ile hafif ticari aracın yanına gelen Gökhan Demirtaş’a alkol testi yapıldı. Alkolsüz olduğu belirlenen Demirtaş, otobüsün dönemediğini gördü, hatalı yerde park ettiğini kabul etti.  Galatasaray taraftarlarının şampiyonluk sevinci nedeniyle oluşturduğu konvoylar nedeniyle park edecek yer bulamadığını öne süren sürücüye 108 TL ceza kesildi.