Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Hatay'da bir sürücü not bırakarak aracına hafif sürttüğü için özür diledi

Hatay'da bir sürücü not bırakarak aracına hafif sürttüğü için özür diledi

Hatay'ın Antakya ilçesinde bir sürücü, park halindeki araca hafif sürtmesi sonrası not bırakarak özür diledi.

Hatay’ın Antakya ilçesinde, sürücü Metin Can Tümer, aracının ön camına bıraktığı not ile dikkat çekti. Olay, Saraykent Mahallesi'nde gerçekleşti. Tümer, iş yerine giderken karşı yönden gelen başka bir araca yol vermek isterken kendi aracıyla park halindeki bir otomobile hafifçe vurdu. Araca yol vermeye çalışırken oluşan bu küçük kaza sonrasında Tümer, sürttüğü aracın sahibiyle iletişim kurmak için 'Arabaya hafif sürttüm, lütfen bana ulaşın' notunu yazıp aracın ön camına astı. Notu gören çevredekiler ise Tümer’in dürüstlüğünü takdir etti.

Metin Can Tümer, kazanın ardından yaşadıklarını şu şekilde aktardı: "Ben aracımı döndürdüğüm esnada diğer sabırsız arkadaş diğer şeride geçti. Ben de araca yol vermek için döndüğümde biraz sürttüm. Aracın sahibi orada değildi. Ben de aracın üzerine kağıda numaramı yazıp koydum. İnsanlık görevimi yaptım. Sonuçta insanlara hak geçmesin."

Diğer sürücülerden Celal Sarı ise bu durumu değerlendirdi: "Böyle güzel insanları görmenin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Sarı, aracın üzerindeki notu okuduktan sonra duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Böyle arkadaşları bulmak iğneyle aramak gibi oluyor. Allah işini gücünü rast getirsin' dedi.

METİN CAN TÜMER

METİN CAN TÜMER

OTOMOBİLE HAFİF ŞEKİLDE ÇARPAN SÜRÜCÜ METİN CAN TÜMER, ÇARPTIĞI  ARACIN ÖN CAMINA BIRAKTIĞI...