Hatay’da, polis ekipleri, ev ve araç kurşunlama olaylarının zanlıları hakkında yürütülen soruşturma kapsamında önemli bir operasyona imza attı. İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, kamu düzeninin sağlanması amacıyla organize suç grupları ve narkotik suçlarla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yatakların arasından silah ele geçirildi
5 Ağustos günü Buluttepe ve Cebike Mahallelerinde gerçekleştirilen oto ve ikamet kurşunlama olayları ile ilgili olarak şüphelilerin yakalanması ve suç delillerinin toplanması amacıyla yapılan ikamet araması sırasında, yatakların arasında saklanmış 5 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet pompalı tüfek, 6 adet fişek, 1 adet tüfek kartuşu ve 1 adet bıçak ele geçirildi.
Şüpheliler tutuklandı
Olayla bağlantılı olarak B.Y.A, A.Ş, Ş.A.G, B.Ö, Y.Ö, Y.Ö ve S.Ç isimli şahıslar yakalandı. Elde edilen delillerle birlikte 7 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Ev ve araç kurşunlayan şahısların evlerinde yatakların arasından silah çıktı