Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Heybeliada deniz harp okulunda çıkan yangın kontrol altına alındı

Heybeliada deniz harp okulunda çıkan yangın kontrol altına alındı

Heybeliada Deniz Harp Okulu'nda gerçekleşen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü ve hasar tespit çalışmaları sürüyor.

MUHABİR: Semanur İrgin

Heybeliada Deniz Harp Okulu’nda bugün saat 17.20 sıralarında çıkan yangın, ekiplerin yoğun mücadelesinin ardından kontrol altına alındı. 4 katlı binanın çatısında, restorasyon çalışmaları sırasında oluşan yangın, çevre ilçelerden sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi tarafından söndürüldü.

Yangının sebepleri henüz netleşmezken, karadan müdahale etmenin zor olduğu bir bölgede gerçekleşmesi, söndürme çalışmalarının zorluğunu artırdı. İtfaiye ekipleri, yangının yayılmasını önlemek ve olası bir sirayeti engellemek için bölgedeki soğutma çalışmalarına devam etti.

Yangın sonrası hasar durumu

Yangın sonucunda, askeri okulun çatısında geniş çaplı maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen uzman ekipler, hasar tespit çalışmalarını sürdürürken, yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldı.

Güvenlik önlemleri ve inceleme

Yetkililer, yangının neden kaynaklandığına dair inisiyatif alırken, güvenlik önlemlerinin artırıldığını ve olayla ilgili sürecin dikkatle takip edildiğini açıkladı. Olayın ardından okuldaki eğitim faaliyetlerinin nasıl etkileneceği ise merak konusu.

HEYBELİADA DENİZ HARP OKULU'NUN ÇATISINDA ÇIKAN YANGIN, EKİPLERİN YOĞUN MÜDAHALESİNİN ARDINDAN...

HEYBELİADA DENİZ HARP OKULU'NUN ÇATISINDA ÇIKAN YANGIN, EKİPLERİN YOĞUN MÜDAHALESİNİN ARDINDAN SÖNDÜRÜLDÜ. YANGIN SONUCU ASKERİ OKULUN ÇATISINDA GENİŞ ÇAPLI HASAR MEYDANA GELDİ. (ARŞİV)