Samsun’da, hırsızlık suçlarından aranan 41 yaşındaki T.Ö., hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu için polis ekiplerince yakalandı. Recep Tokur Polis Merkezi Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği'nin yürüttüğü çalışmalar neticesinde, halka açık bir alanlarda hırsızlık suçlarına karıştığı belirlenen T.Ö., açık hırsızlık suçundan dolayı firar etmişti.
İkinci bir suç kaydı olarak, T.Ö.’nün kilitlemek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık suçundan toplamda 2 yıl 11 ay hapis cezası olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan T.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

HAKKINDA 2 YIL 11 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN VE AYRICA HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN T.Ö. (41) POLİS TARAFINDAN YAKALANDI.