İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Husumetlisini evinin önünde av tüfeğiyle öldürüldü

Husumetlisini evinin önünde av tüfeğiyle öldürüldü

Balıkesir'in Manyas ilçesinde konuşmak için evinin önüne gittiği husumetlisi Kemal Pektaş (60) tarafından av tüfeğiyle vurulan Metin Gür (44) hayatını kaybetti. Şüpheli Kemal Pektaş ve olay sırasında yanında olan oğlu Tayfun Pektaş (31) tutuklandı.

KAYNAK: DHA

Olay, dün gece saatlerinde kırsal Çavuş Mahallesinde meydana geldi.

İddiaya göre Metin Gür, aralarında husumet bulunan Kemal Pektaş'ın evinin önüne giderek konuşmak istedi. Bir süre bekleyen Gür, ardından evde olduğunu düşündüğü Kemal Pektaş ve Oğlu Tayfun Pektaş'a seslendi. Yanıt alamayan Gür, evine döndükten bir süre sonra tekrar Pektaş ailesinin yaşadığı eve geldi. Bu sırada evde bulunan Kemal Pektaş, oğlu Tayfun Pektaş ile birlikte evinde bulunan av tüfeğini alarak kapının önüne indi. Kısa süreli tartışmanın ardından Kemal Pektaş elindeki av tüfeğini ateşledi. Saçmaların başına isabet ettiği Gür yere yığıldı.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Metin Gür'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Gür'ün cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

TUTUKLANDI

Olayın ardından evlerinde jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Kemal Pektaş ile oğlu Tayfun Pektaş, karakoldaki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldığı hakimlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Bu arada yakınları tarafından Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan cenazesi alınan Metin Gür, bugün Çavuş Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.