Iğdır’da son günlerde artan suç olayları, emniyet güçlerini harekete geçirdi. Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, yağma (gasp), kasten yaralama, tehdit ve hakaret suçlarına karışan kişilere yönelik yürütülen çalışmalarda önemli bir gelişme yaşandı.
5 şüpheli yakalandı
Özellikle son günlerde artan suç oranlarına karşı kamu düzeninin sağlanması için yapılan tespitler sonucunda, farklı illerden gelen 5 kişinin olaylarla bağlantılı olduğu belirlendi. T.E., S.A., A.B., S.A. ve suça sürüklenen çocuk E.M.A., yürütülen saha çalışmaları sonucu gözaltına alındı.
Adli makamlara sevk
Emniyet güçleri tarafından başarılı bir operasyonla yakalanan şüpheliler, işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam etmekte, Iğdır’a yönelik güvenlik tedbirleri artırılmaktadır.

IĞDIR’DA YAĞMA, YARALAMA VE TEHDİT OLAYININ ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI