Bursa’nın İnegöl ilçesinde, saat 12.30 sıralarında kontrolden çıkan bir özel halk otobüsü devrildi. Kaza, kırsal Karalar Mahallesi’nde toplu konutlar yolunda meydana geldi. Yıldırım D. (45) yönetimindeki 16 M 06011 plakalı otobüs, yokuş aşağı seyrederken aniden yola çıkan bir çocuğa çarpmamak için manevra yaptı ve aydınlatma direğine çarparak devrildi.
Yolcu bulunmayan araçta sürücü sıkışarak yaralandı. Çevredeki vatandaşlar, Yıldırım D.’yi kurtarmak için çaba sarf edemeyince durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine çok geçmeden 112, jandarma ve itfaiye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda sürücü kurtarıldı.
Yaralı sürücü, kaza yerine gelen ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma komutanlığı ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNDE MEYDANA GELEN KAZADA KONTROLDEN ÇIKAN ÖZEL HALK OTOBÜSÜ DEVRİLDİ, SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.
