Bursa’nın İnegöl ilçesinde, iki otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü kaza sonrasında yaralanarak hastaneye sevk edildi.
Kaza, saat 12.30 sıralarında Mahmudiye Mahallesi 2. Köprülü Sokak ile Diriliş Caddesi’nin kesiştiği kontrolsüz kavşakta gerçekleşti. Olay yerine gelen güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere göre, 2. Köprülü Sokak üzerinden ilerleyen Aylin G. (22) yönetimindeki motosiklet, Diriliş Caddesi’nden gelen Mustafa E. (48) idaresindeki otomobil ile çarpıştı.
Çarpmanın etkisi ve yaralanma durumu:
Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosiklet, yandan gelen Beyzanur A. (30) yönetimindeki başka bir otomobile de çarptı. Kaza sonucunda, motosikletin sürücüsü Aylin G. ağır yaralanarak olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale sonrası ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis soruşturma başlattı:
Olay yerine ulaşan polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatarak incelemelere başladı. Kazanın yaşandığı kavşakta sürücülerin dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

İNEGÖL İLÇESİNDE İKİ OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.