Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler İnşaatta dengesini kaybederek düşen kalıp ustası hayatını kaybetti

İnşaatta dengesini kaybederek düşen kalıp ustası hayatını kaybetti

Eskişehir'de inşaatta çalışırken dengesini kaybederek düşen kalıp ustası, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eskişehir'de inşaat sektöründe meydana gelen üzücü bir kazada, kalıp ustası Haşim Çınar, 3 katlı bir inşaatın en üst katındayken dengesini kaybederek aşağı düştü. Olay, Odunpazarı ilçesinde yer alan Emek Mahallesi Yaşar Kemal Caddesi'nde saat 18.00 sıralarında gerçekleşti.

İlk bilgilere göre, Çınar, inşaatta çalıştığı esnada iskele üzerinde dengede duramayarak aşağıya düştü. Durumu fark eden çalışma arkadaşları, hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ve polis ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptı.

Hastanede yaşam mücadelesini kaybetti

Ağır yaralanan Çınar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Olayın meydana gelmesinin ardından yetkililer, kazanın nedenini belirlemek için soruşturma başlattı. İnşaat sektöründeki iş güvenliği eksiklikleri bir kez daha gündeme gelirken, işçilerin hayatlarını riske atan durumların önlenmesi gerektiği vurgulandı.

ESKİŞEHİR'DE YAPIMI DEVAM EDEN 3 KATLI BİR İNŞAATIN EN ÜST KATINDA ÇALIŞIRKEN DENGESİNİ KAYBEDEREK...

ESKİŞEHİR'DE YAPIMI DEVAM EDEN 3 KATLI BİR İNŞAATIN EN ÜST KATINDA ÇALIŞIRKEN DENGESİNİ KAYBEDEREK AŞAĞI DÜŞEN KALIP USTASI, KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ.