Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler İstanbul'da fuhuş operasyonu gerçekleştirildi: 31 kişi gözaltına alındı

İstanbul'da fuhuş operasyonu gerçekleştirildi: 31 kişi gözaltına alındı

İstanbul'da düzenlenen operasyonda 31 kişi gözaltına alınırken, fuhuşa aracılık eden mekanlar belirlendi ve soruşturma başlatıldı.

İstanbul'da, fuhuş faaliyetlerine yönelik gerçekleştirilen büyük bir operasyon sonucu, toplamda 31 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon, özellikle masaj salonları ve fuhuş yapıldığı belirlenen mekanlara odaklandı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, fuhuş yaptığı veya fuhşa aracılık eden şüpheliler tespit edilerek, detaylı bir çalışma başlatıldı. Yapılan incelemeler sonucunda, örgütlü şekilde fuhşa aracılık eden şahıslar belirlenirken, fuhuş yapılan adreslerin de listesi çıkarıldı.

Gözaltına alınanlar ve operasyonun detayları:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Bahçelievler, Beylikdüzü, Başakşehir, Avcılar, Küçükçekmece, Esenyurt ve Bağcılar'da toplam 20 farklı mekan ve masaj salonuna eş zamanlı operasyon düzenledi. Bu operasyonda, fuhşa aracılık ettiği belirlenen 15 şüpheli ile fuhuş yaptığı değerlendirilen 16 kadın gözaltına alındı.

Yakalama çalışmaları devam ediyor:

Gözaltına alınan şahıslar üzerinden yapılan incelemelerin yanı sıra, tespit edilen diğer şüphelilere ulaşma çalışmaları ve adreslerde arama işlemleri sürdürülmektedir. Bu kapsamda, daha fazla delil elde etmek ve fuhuş faaliyetlerinin önüne geçmek amacıyla yürütülen çalışmalara devam edilmektedir.

İstanbul'da fuhuş operasyonu: 31 gözaltı

İstanbul'da fuhuş operasyonu: 31 gözaltı