Yolda kalan bir sürücüye destek olmak için duran vatandaşlar, arkadan gelen başka bir ağır vasıtanın çarpması sonucu acı bir tabloyla karşılaştı.
TAG Otoyolu'nun Narlı gişeleri mevkii, dün akşam saatlerinde yürekleri burkan bir kazaya sahne oldu. Gaziantep-Nurdağı güzergahında ilerleyen H.K. idaresindeki tır, aracın lastiklerinden dumanlar yükselmesi üzerine emniyet şeridine çekilerek durduruldu.
Yardım eli uzatmak isterken hedef oldular
Yoldan geçen ve içerisinde polis memuru M.F.Ç.'nin bulunduğu araç, arızalanan tırın sürücüsüne destek olmak amacıyla olay yerinde durdu. Ancak tam bu esnada, aynı istikamette seyir halinde olan İ.K. yönetimindeki 01 AEB 552 plakalı tır, yardım için yol kenarında bulunan kişilere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle olay yerinde büyük bir panik yaşandı.
Hastanelere sevk edildiler
Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde, tırın çarptığı H.K.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan polis memuru M.F.Ç. Kahramanmaraş Necip Fazıl Hastanesi'ne, diğer tır sürücüsü İ.K. ise Pazarcık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.