İzmir’in Torbalı ilçesindeki bir metal fabrikasında meydana gelen patlamada yaralı sayısı 7’ye yükselirken fabrikadaki patlama anı güvenlik kameralarına yansıdı. Yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Olayın detayları
Olay, Torbalı ilçesi Subaşı Mahallesi’nde, metal tozu ve çeşitli ürünlerin üretildiği bir metal fabrikasında, saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşanan patlamanın şiddetiyle fabrikada bulunan işçilerden 7’si yaralandı. İhbar üzerine adrese çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Güvenlik kamerası görüntüleri
Patlama anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntülerde, patlama anında yaşanan şiddetli sarsıntı ve aniden yükselen yoğun dumanlar yer almaktadır. Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatılırken, patlamanın kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için teknik incelemeler sürmektedir.

İZMİR’İN TORBALI İLÇESİNDEKİ BİR METAL FABRİKASINDA MEYDANA GELEN PATLAMADA YARALI SAYISI 7'YE YÜKSELİRKEN FABRİKADAKİ PATLAMA ANI İSE GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.