İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kadıköy'ün kilit sokağı trafiğe kapanıyor

Kadıköy'ün kilit sokağı trafiğe kapanıyor

Kadıköy Caddebostan’daki bir restorandan müşterilerle valeler arasında çıkan ve Murat Oğuz Orhan ile Emre Adaş’ın  ölümüne neden olan kavganın yaşandığı İskele Sokak trafiğe kapatılacak.

CHP’li Kadıköy Belediyesi ve İBB Meclisi üyesi Hüseyin Sağ, Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) aracılığıyla İçişleri Bakanlığı’na  başvuruda bulunup,  bir şeridinin valeler tarafından işgal edilen İskele Sokak'ın trafiğe kapatılmasını istedi. BİMER’den gelen yazıda, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü  tarafında yapılan inceleme sonucu, vale cinayetinin yaşandığı ve çift yönlü trafiğin işlediği Caddebostan’daki İskele Sokak’ın araç trafiğine kapatılmasının “olumlu” olacağı yönünde raporun Kadıköy Kaymakamlığı’na gönderildiği bildirildi.

VALE VARSA İZNİ DE OLMALI
Yeni bir cinayet işlenmesi muhtemelen bir yerin de Şaşkınbakkal Cadde üstündeki restoranlarda olduğunu ileri süren Hüseyin Sağ “Yine valeler var ve aynı şeylerin yaşanması an meselesi. Kolluk kuvvetleri çok kolaylıkla bu kaçak çalışan valeleri bulabilir. Eğer bir işletmenin valesi varsa önce izni olmalı ve işletmede sigortalı olarak çalışmalı. Aksi  böyle olur. Tarafınızdan vale terörü ile ilgili ne gibi çalışmaların yapıldığını merak ediyorum” dedi.