Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde, 22 Ağustos Cuma günü akşam saatlerinde yaşanan bir olayda, bir hamamın çalışanlarına demir çubuklarla saldırıldığı bildirildi. Olay, Göktürk Caddesi’ndeki hamamın önünde gerçekleşti ve 4 hamam çalışanı yaralandı.
İş yerinde yaşanan bir tartışmanın ardından, daha önce hamamdan çıkarılan 3 kişinin yanına iki arkadaşını alarak geri gelmesiyle gerilim artmıştı. Akşam saatlerinde, hamamdan çıkan son müşterinin ardından çöp dökmek için dışarı çıkan çalışanlarla, hamamın önünde toplanan 5 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa zaman içinde arbedeye dönüştü ve saldırganlar ellerindeki demir çubuklarla çalışanlara saldırmaya başladı.
Yaralı çalışanlar hastaneye kaldırıldı
Saldırının ardından 5 kişi geldikleri hafif ticari araçla olay yerinden kaçtı. Yaralanan 4 hamam çalışanı, Kahramankazan Devlet Hastanesi’ne götürüldü ve burada tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumu stabil ve tedavilerinin ardından taburcu edildikleri bildirildi.
Güvenlik kameraları olayı kaydetti
Saldırı anı, hamamın güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüler, olayın nasıl geliştiği hakkında ayrıntılı bilgiler sunuyor. Olayla ilgili olarak geniş çaplı bir inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Kahramankazan'da hamam çalışanları darp edildi: 4 yaralı