Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Karabük'te devrilen çakıl yüklü tır alev aldı, 1 kişi yaralandı

Karabük'te devrilen çakıl yüklü tır alev aldı, 1 kişi yaralandı

Karabük’te kontrolden çıkan çakıl yüklü tırın alev alması sonucu bir kişi yaralandı. Olay sonrası kara yolunda ulaşım etkilendi.

MUHABİR: Melek Kaya

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, bir çakıl yüklü tır etkisi sürücü Yılmaz Köse’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi ve alev aldı. Kaza, Karabük-Bartın kara yolu Kirkille mevkisinde meydana geldi.

Devrilen tır, yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra alev aldı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, yangın daha da büyümeden sürücüyü araçtan çıkararak kurtarmayı başardı.

Hızla olay yerine intikal eden sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. İtfaiye ekipleri, devrilen tırda çıkan yangını kontrol altına alarak söndürdü. Ancak, araç kullanılamaz hale geldi.

Kaza nedeniyle karayolu farklı noktalar üzerinden geçici olarak ulaşıma kapatılırken, devrilen tırın kaldırılması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Devrilen çakıl yüklü tır alev aldı: 1 yaralı

Devrilen çakıl yüklü tır alev aldı: 1 yaralı